Ön még nem erősítette meg e-mail címét

Philippe Gerard

Szakértő Képregények

A Tintin-albumok számomra olyanok, mint Proust madeleine-süteményei

Philippe Gérard képregénygyűjteménye nagyapja és édesapja gyűjteményével kezdődött. Már tinédzser korában számos ritka fekete-fehér albummal rendelkezett, amelyeknek értékével akkor még tisztában sem volt. A Tintin-albumok számára olyanok, mint Proust madeleine-süteményei. Pedagógusként dolgozva Philippe hagyta, hogy a képregények iránti szenvedélye - különösen Hergé és Franquin - egyre inkább részévé váljon szakmai tevékenységének. Független eladóként 1992 óta heti rendszerességgel vesz részt fesztiválokon és képregényes rendezvényeken Franciaországban (Strasbulles), Belgiumban (Bourse des amis de Hergé, illetve fesztiválok Arlonban és Woluwe-Saint-Lambertben), valamint Luxembourgban (Contern). Számos képregényes pop-up üzletet is működtetett, és a mai napig fenntartja a képregények eladására szolgáló weboldalát.

Philippe korábban már értékesített a Catawikin, de akkor még nem gondolta, hogy egyszer a platform szakértőjévé is fog válni. Ma már ő felel a Hergé- és Tintin-albumok, illetve a francia képregények árveréseiért. A Catawikinél nap mint nap kamatoztatja a képregényekkel és gyűjtői körökkel kapcsolatos tudását, valamint hasznosítja évtizedes tapasztalatát a képregénygyűjtés terén. Élvezettel fedezi fel a képregénygyűjtés értékesítés felőli oldalát, és minden nap jó eséllyel bukkanhat rá még soha nem látott albumokra. Fontos része munkájának a munkatársakkal való együttműködés, tanácsadás és a szakértelem megosztása, ami még érdekesebbé teszi mindennapjait.

 • 1500 példányt számláló privát képregénygyűjtemény tulajdonosa
 • 1992 óta független értékesítő
 • 30 év szakmai tapasztalat képregénygyűjtőként

Ma zárul

Egyéb árverések

Reflektorfényben

Hogyan adjon el a Catawikin

 1. 1. Eladó regisztrálása

  Regisztráljon eladóként ingyenesen. Annyi kiváló minőségű különleges tárgyat kínálhat fel, amennyit csak kíván.

 2. 2. Áruk elküldése

  Amint az áruit és a leírásokat elfogadják szakértőink, az áruk elő lesznek jegyezve aukcióra.

 3. 3. Az árverés izgalma

  Tapasztalja meg azt az izgalmat, amikor ajánlattevők, a világ minden tájáról az Ön áruira licitálnak!

 4. 4. Keressen pénzt biztonságosan

  Amíg a vásárló nem fizet, addig nem kérjük, hogy elindítsa az áruk szállítását. A Catawiki kezeli a vásárlók és az eladók közötti fizetéseket.

A Catawiki aukciók előnyei

 • Magas bevétel

 • Gyors eladások

 • Biztonságos fizetés

 • Nemzetközi licitáló közönség

 • Szakértői felügyelet

 • Opcionális minimálár drága tételek esetében

 • Professzionális ügyfélszolgálat

 • Felhasználóbarát

Kezdjen el eladni most

X
Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 50.000 különleges tárgyra licitálni.
vagy Bejelentkezés