A Catawikiről

Inspiráló darabok minden héten

Egyedi, szakértőink által válogatott tárgyak

A Catawiki a szokatlan, váratlan és egyedi darabok online piactere. Platformunkon különleges tárgyakat kínálunk nemzetközi közönségünknek, akik osztonznak a ritkaságok iránti szenvedélyünkben.

Tények és számok

50.000 +

árverésre kínált tárgy minden héten

200

szakértő

7 millió

egyedi látogató

80

kategória

Hogyan kezdődött

A Catawikit 2008-ban alapították. Eredetileg egy olyan weboldal volt, ahol a gyűjtők online kezelhették és követhették nyomon gyűjteményeiket. A már létező gyűjtemény-katalógusokhoz a látogatók is hozzáadhatnak újabb tételeket. Nem meglepő, hogy a Catawiki név a katalógus („catalogue“) és a „wiki“ szó egyesítésével keletkezett. 2011 óta a Catawiki heti rendszerességű árveréseknek is biztosít értékesítési felületet különféle kategóriákban, mint például: művészet, antik tárgyak, veterán autók, órák, ékszerek, divatcikkek, könyvek és bélyegek.

Szakértők

A Catawiki lelkét a belső szakértők csapata képezi, amely egyedülállóvá teszi platformunkat. Tudásukkal és tapasztalatukkal mind a vevők, mind az eladók rendelkezésére állnak. Minden egyes tételt ellenőriznek és jóváhagynak, hogy biztosítják a Catawikin kínált tételek eredetiségét és egyediségét.

Cégadatok

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Hollandia

Kapcsolat

Kereskedelmi Kamara: Groningen, Hollandia

Kereskedelmi Kamara száma: 01131735

Adószám: NL8194.21.182.B01

A Catawiki látogatók millióit fogadja havonta a világ minden tájáról. Szervezetünk erős nemzetközi fókusszal rendelkezik, alkalmazottaink Európa különböző részeiről érkeznek. Irodáink megtalálhatóak Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban.

Csatlakozzon a csapathoz!

A Catawiki gyorsan, nemzetközi szinten szeretne terjeszkedni! Igazi szakértőkre van szükségünk, akik segítenek megvalósítani kitűzött céljainkat.