A Catawikiről

Mi mindenki számára elérhetővé tesszük a különleges tárgyakat

Különleges tárgyak heti aukciója

A Catawiki célja, hogy a különleges tárgyakat mindenki számára elérhetővé tegye. Heti aukcióink több ezer szokatlan, ritka és különleges tárgynak kínálnak értékesítési felületet, amelyeket nem találhat meg akármilyen üzletben.

Tények és számok

50.000

tétel minden héten

193

szakértők

14 millió

látogató havonta

több mint 300

heti aukció

Hogyan kezdődött

A Catawikit 2008-ban alapították. Eredetileg egy olyan weboldal volt, ahol a gyűjtők online kezelhették és követhették nyomon gyűjteményeiket. A már létező gyűjtemény-katalógusokhoz a látogatók is hozzáadhatnak újabb tételeket. Nem meglepő, hogy a Catawiki név a katalógus („catalogue“) és a „wiki“ szó egyesítésével keletkezett. 2011 óta a Catawiki heti rendszerességű árveréseknek is biztosít értékesítési felületet különféle kategóriákban, mint például: művészet, antik tárgyak, veterán autók, órák, ékszerek, divatcikkek, könyvek és bélyegek.

Szakértők

A Catawiki árveréseit gondosan állítják össze szakértőink. Segítenek abban, hogy biztosítsuk a tételek sokféleségét és magas színvonalát..

Cégadatok

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Hollandia

E-mail: info@catawiki.hu

Telefonszám:

Kereskedelmi Kamara: Groningen, Hollandia

Kereskedelmi Kamara száma: 01131735

Adószám: NL8194.21.182.B01

A Catawiki látogatók millióit fogadja havonta a világ minden tájáról. Szervezetünk erős nemzetközi fókusszal rendelkezik, alkalmazottaink Európa különböző részeiről érkeznek. Irodáink megtalálhatóak Hollandiában, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban.

Csatlakozzon a csapathoz!

A Catawiki gyorsan, nemzetközi szinten szeretne terjeszkedni! Igazi szakértőkre van szükségünk, akik segítenek megvalósítani kitűzött céljainkat.