Vásároljon és értéksítsen különleges tárgyakat árveréseinken.
Minden árverés

Az Ügyfélszolgálat elérhetősége:

Vagy hívja nemzetközi telefonszámunkat: +31 85 8881 501. Nemzetközi szám hívásakor szolgáltatója díjat számolhat fel.

Itt megtalálja a leggyakrabban feltett kérdésekre a válaszokat: Help

A Catawikiről

Mi mindenki számára elérhetővé tesszük a különleges tárgyakat

Különleges tárgyak heti aukciója

A Catawiki célja, hogy a különleges tárgyakat mindenki számára elérhetővé tegye. Heti aukcióink több ezer szokatlan, ritka és különleges tárgynak kínálnak értékesítési felületet, amelyeket nem találhat meg akármilyen üzletben.

Tények és számok

több mint 50.000

eladott tétel havonta

204

árverező

14 millió

látogató havonta

több mint 300

heti aukció

Hogyan kezdődött

A Catawikit 2008-ban alapították. Eredetileg egy olyan weboldal volt, ahol a gyűjtők online kezelhették és követhették nyomon gyűjteményeiket. A már létező gyűjtemény-katalógusokhoz a látogatók is hozzáadhatnak újabb tételeket. Nem meglepő, hogy a Catawiki név a katalógus („catalogue“) és a „wiki“ szó egyesítésével keletkezett. 2011 óta a Catawiki heti rendszerességű árveréseknek is biztosít értékesítési felületet különféle kategóriákban, mint például: művészet, antik tárgyak, veterán autók, órák, ékszerek, divatcikkek, könyvek és bélyegek.

Szakosodott árverezők

A Catawiki aukcióit szakosodott árverezőink csoportja ellenőrzi. Ők segítenek abban, hogy változatos és jó minőségű tételek kerüljenek az aukciós listákra.

Cégadatok

Catawiki B.V.

Noordersingel 33

9401 JW Assen, Hollandia

E-mail: info@catawiki.hu

Telefonszám:

Kereskedelmi Kamara: Groningen, Hollandia

Kereskedelmi Kamara száma: 01131735

Adószám: NL8194.21.182.B01

A Catawiki látogatók millióit fogadja havonta a világ minden tájáról. Szervezetünk erős nemzetközi fókusszal rendelkezik, alkalmazottaink Európa különböző részeiről érkeznek. Irodáink megtalálhatóak Hollandiában, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban.

Csatlakozzon a csapathoz!

A Catawiki gyorsan, nemzetközi szinten szeretne terjeszkedni! Igazi szakértőkre van szükségünk, akik segítenek megvalósítani kitűzött céljainkat.