Guide close

Hogyan működik?

Nagyszerű kezdést biztosítunk - Vevők

Alig várjuk, hogy Önt is bevezessük a különleges tárgyak csodálatos világába! A Catawikin minden héten több ezer szokatlan, ritka és egyedülálló tételt fedezhet fel - olyan tárgyakat, amiket sehol máshol nem talál. Biztonságos platformot kínálunk Önnek, amely összeköti az egyedi darabok értékesítőivel. Belső szakértőink végigkísérik ezen az utazáson és segítik minden lépését. A magabiztos kezdéshez összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. Bízunk benne, hogy hamarosan megnyeri első tételét!


Gyakori kérdések

A Catawiki ingyenes?

A Catawiki fiók létrehozása teljesen ingyenes. Önnek felhasználói fiókra van szüksége ahhoz, hogy vásároljon vagy eladjon valamit egy árverésen. A vevők és az eladók csak sikeres árverés esetén fizetnek jutalékot.

Mi teszi biztonságossá a vásárlást a Catawikin keresztül?

Az Ön kifizetése egy biztonságos fizetési mód keretein belül rendeződik. Mi megkérjük a vevőt, hogy utalja át a tétel árát egy biztonságos számlaszámra a vásárlást követő három napon belül. Ezután értesítjük az eladót arról, hogy a vevő részéről megtörtént a kifizetés és megkérjük, hogy gondoskodjon a szállításról. Az eladó a szállítást követően megkapja a tétel árát. Amennyiben Ön nem kapja meg a tételt a kifizetést követő 10 napon belül, kérjük, jelleze felénk, hogy visszatartsuk a kifizetést az eladó felé.

Elfelejtettem a jelszavam, és nem tudok bejelentkezni. Mit tehetek?

Egyszerűen igényelhet új jelszót, ha azbejelentkezési oldal 'Elfelejtette jelszavát?' linkre kattint. Kapni fog egy e-mailt, és a benne lévő linken új jelszót hozhat létre.

Miért nem fogadták el az ajánlatomat?

Ajánlatát nem tudjuk elfogadni, amennyiben érvénytelen. Az 'érvénytelen ajánlat' üzenet akkor jelenhet meg, ha a megadott összeg nem elég magas, ha a megadott összeg számjegyeken kívül más szimbólumot (például betűt, vesszőt vagy kötőjelet) tartalmaz, vagy ha az árverés már véget ért.

Egy minimálárral rendelkező tételre szeretnék licitálni. Mit jelent ez?

Egyes tételek "minimálárral" rendelkeznek. Ez az a rejtett, minimális összeg, amennyiért az eladó hajlandó megválni a tételtől, és amelyet a szakértővel közösen határoz meg. Minimálárat csak olyan tételre lehet beállítani, amelynek várható bevétele legalább €200. Ha a licitek nem érik el a minimálárat az árverés végéig, a tétel nem kerül eladásra.

Megnyertem egy tételt. Hogyan fizethetem ki?

A tétel megnyerése után a vevő egy e-mailt kap, amely tartalmazza a fizetési oldal linkjét. Fizethet hitelkártyával (Visa, MasterCard, American Express), banki átutalással, vagy az alábbi online fizetési módok egyikén keresztül: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24.

Az összes gyakori kérdések megjelenítése