Hogyan működik?

1. lépés: A különleges darab megtalálása

Első ránézésre kihívásnak tűnhet megtalálni az Ön által keresett tárgyat a több mint 50.000 hetente változó tétel között. A honlap tetején találja a keresőmezőt, ahova beírhat bármilyen típusú tárgyat, amit platformunkon kíván megtalálni. Ha az eredmények még mindig túl tág keresési tartományt érintenek, leszűkítheti azt a bal oldali szűrők segítségével vagy specifikus kategóriák kiválasztásával.

Finding

A legkülönlegesebb tételek

Lehet, hogy olyan különleges tárgyat keres, amit nem talál árveréseinken - egyelőre! Folyamatosan egyedi tárgyak után kutatunk, így elképzelhető, hogy a későbbiekben ráakadunk az Ön által keresett darabra. Ha beállít egy árverés-értesítőt, ahol megadja, mi az, amit keres, mi azonnal értesítjük Önt, amint rátalálunk a tételre. Így Ön lehet az első, aki tudomást szerez róla!

Kedvenc tételei

Megtalálta, amit keres, de még nem volt ideje reagálni? Könnyedén megjelölheti a tételt kedvenceként. Ezután mi hozzáadjuk azt kedvencei listájához, hogy mindig megtalálja. Annyi tételt jelölhet kedvencként, amennyit csak kíván!

Vagy lehet, hogy bizonyos kategóriák iránt érdeklődik - ez esetben megjelölheti az árveréseket kedvenceként, és figyelemmel kísérheti őket minden héten.