Guide close

Hogyan működik?

2. lépés: A különleges tétel elnyerése

Most, hogy megtalálta egyedülálló tételét, ideje, hogy megnyerje! Mielőtt elkezd licitálni, két fontos dolgot érdemes észben tartania:

Minimális licit - ez a legalacsonyabb lehetséges összeg, amivel licitálhat a tételre. Ajánlatának ennél az összegnél magasabbnak kell lenni, vagy meg kell egyeznie ezzel az összeggel.

Minimálár - néhány tétel minimálárral rendelkezik. Ez az a minimális összeg, amiért az eladó hajlandó megválni a tételtől. Amint a licitek értéke magasabb a minimálárnál, a tétel eladható.

Winning

Jöhet a licitálás! A licitek elhelyezésének három módja van:

  • Manuális licit
  • Gyorslicit
  • Automatikus licit

A manuális licit esetében bármilyen összeget megadhat, amennyiben teljes összeg és magasabb a következő minimális licitnél. Ez egy egyszeri licit. Amennyiben túllicitálják Önt, új licitet kell tennie.

Nem szeretne egy meghatározott összeget megadni? Helyezzen el gyorslicitet! A három megadott licitérték közül egy kattintással kiválaszthatja bármelyiket, és mi licitálunk Ön helyett. Egyszerű, igaz?

Ha nem szereté folyamatosan követni a licitálás folyamatát, lehetősége van automatikus licit megadására. Csak adja meg azt a maximális pénzösszeget, amit hajlandó kifizetni a tételért. Amint túllicitálják Önt, mi megtesszük a következő ajánlatot Ön helyett. De semmi oka aggodalomra, csupán addig licitálunk Ön helyett, amíg a licit értéke el nem éri az Ön által megadott maximális értéket. Ha a licitek elérik ezt a maximális értéket, azonnal értesítjük Önt.

Mielőtt licitál, érdemes ellenőriznie a tétel szállítási költségeit. Itt azt is láthatja, hogy van-e lehetőség a tétel személyes átvételére, amivel megtakaríthatja az extra szállítási költséget.

Most, hogy mindent tud a licitálásról, próbálkozzon meg vele! Sok szerencsét!