Gyakori kérdések
Mit kell tennem, ha a tételem kézbesítésre került, és nem felel meg az eredeti leírásnak?

Ha a tételt kézbesítették, de nem felel meg a leírásnak, vagy úgy gondolja, hogy az hamis, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az eladóval, hogy megegyezzenek az ügy megoldására nézve. Kérjük, csatoljon az üzenethez a tételről készült képeket, hogy alátámassza a panasztételt és szemléltesse a problémát.

Abban az esetben, ha problémája adódik az eladóval való kapcsolatfelvétellel, kérjük, értesítsen minket a kézbesítést követő 3 napon belül (a kézbesítés pontos dátuma a nyomonkövetési rendszerben található). Felhívjuk figyelmét, hogy amint letelik a 3 napos várakozási idő, az Ön által kifizetett összeget átutaljuk az eladónak, és ezek után nem áll módunkban az Ön nevében reklamálni. Amikor kapcsolatba lép velünk, kérjük, adja hozzá a következőket:

- Legalább 3 fotó a tételről abban az állapotban, ahogyan kézhez kapta, a szállítás során elszenvedett sérülések látható ábrázolásaival
- Legalább 2 fotó a csomagolásról (a címke legyen tisztán látható)
- Rövid leírás a tételről azon állapotáról, ahogyan kézhez kapta, kiemelve a legfontosabb különbségeket az eredeti tételleíráshoz képest

Felhívjuk figyelmét: Ha úgy gondolja, hogy a tétel hamis, kérjük, küldje el nekünk a fent említett fotókat és a tanúsítvány másolatát, amely jelzi, hogy a tétel nem eredeti.

Hasznos volt ez a cikk?
Köszönjük visszajelzését!
Árulja el véleményét a cikkről.
Kérjük, válassza ki a véleményének megfelelő állításokat
Köszönjük visszajelzését!
Lépjen kapcsoltba velünk