Gyakori kérdések
Hogyan és mikor szervezzem meg a tétel átvételét?

Ha a tétel nem került átadásra, vegye fel a kapcsolatot a vevővel, hogy megállapodjanak az átvétel részleteiről. A vevő köteles átvenni a tételt, és az eladónak mindaddig meg kell őriznie a tételt, amíg a vevő át nem veszi. Ha a vevő 10 napon belül nem válaszol, vagy nem veszi át a tételt, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy közvetítőként járhassunk el a probléma megoldásában.

Ha egy harmadik fél is részt vesz az átvételi folyamatban, akkor az egész folyamat a vevő felelőssége. Javasoljuk, hogy nem szokványos átvételi helyzet esetén először tudjon meg minél több információt a vevőtől. Ne adja át a tételt anélkül, hogy megbizonyosodna afelől, hogy a harmadik fél hivatalosan a vevő nevében jár el.

Ha a vevő a személyes átvétel opcióját választotta, de mégis szállítani szeretné a tételt, akkor megállapodhatnak a szállításban. Ha a tétel esetében "Személyes átvétel szükséges" volt beállítva, javasoljuk, hogy legyen rugalmas és együttműködő a vevő igényeinek kielégítése érdekében, hogy ne veszítse el az eladás lehetőségét.

Hasznos volt ez a cikk?
Köszönjük visszajelzését!
Árulja el véleményét a cikkről.
Kérjük, válassza ki a véleményének megfelelő állításokat
Köszönjük visszajelzését!
Lépjen kapcsoltba velünk