A vevő él a visszavonás jogával az Európai Fogyasztóvédelmi Törvény értelmében és szeretné visszaküldeni a tételt a megadott két héten belül. Ilyenkor mit tehetek?

Minden árverési ajánlat kötelező érvényű. A vevők kötelesek megvásárolni minden megnyert tételt, amennyiben az eladó magánszemély, mint a legtöbb felhasználónk.
Amennyiben az eladó hivatásos kereskedő, ahogy azt a boltneve mögötti 'Pro' ikon jelzi, és a vevő az EU területén élő fogyasztó, a vevőnek 14 nap áll a rendelkezésére, hogy elálljon az adásvételi szerződéstől további magyarázat nélkül, amennyiben a tétel természete lehetővé teszi ezt. Amennyiben a vevő úgy dönt, hogy visszalép a szerződéstől, fiókján keresztül egyszerűen elintézheti ezt. Amennyiben a tétel ilyen körülmények között kerül visszaküldésre, a szállítási költséget a vevőnek kell állnia, beleértve például a különleges szállítás költségét nagyméretű tételek esetén. Az eredeti szállítási költség visszatérítésre kerül a vevő részére. A vevő felelős a tétel bármiféle értékcsökkenéséért a szükségtelen szállítás során.