Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 75.000 különleges tárgyra licitálni.
vagyBejelentkezés

Nr. 29968291

Eladva
Philip Watch - Panama GMT - ETA 2893-2 - Férfi - 2000-2010
Végső licit
205 €
233 héttel ezelőtt

Philip Watch - Panama GMT - ETA 2893-2 - Férfi - 2000-2010

Philip Watch, top quality Panama series. This watch has a beautiful black dial with guilloché engraving. GMT 24 hour function The GMT hand is a lovely curved red hand. This watch is powered by the ETA 2893-2 movement with 28,800 vph for a smooth seconds hand. All the watch functions work, although I haven't formally tested the times. The watch has a beautiful tonneau shape and is a nice, large men's size with a width 35 mm (excluding crown) and a length of 50 mm. The hardened mineral crystal has some tiny visible scratches. The watch is used with small scratches here and there, but is in excellent overall condition. It has a large presence on the wrist. The strap is a stainless steel link bracelet, solid and very comfortable, high quality with a double snap-lock clasp. Lovely Philip II watch, 'Swan' symbol deeply engraved on the strap clasp and the watch crown. The bracelet measures a little over 18 cm in length. Engraved case back, secured with 4 screws. Insured shipping with tracking

Nr. 29968291

Eladva
Philip Watch - Panama GMT - ETA 2893-2 - Férfi - 2000-2010

Philip Watch - Panama GMT - ETA 2893-2 - Férfi - 2000-2010

Philip Watch, top quality Panama series. This watch has a beautiful black dial with guilloché engraving. GMT 24 hour function
The GMT hand is a lovely curved red hand. This watch is powered by the ETA 2893-2 movement with 28,800 vph for a smooth seconds hand. All the watch functions work, although I haven't formally tested the times. The watch has a beautiful tonneau shape and is a nice, large men's size with a width 35 mm (excluding crown) and a length of 50 mm. The hardened mineral crystal has some tiny visible scratches. The watch is used with small scratches here and there, but is in excellent overall condition. It has a large presence on the wrist. The strap is a stainless steel link bracelet, solid and very comfortable, high quality with a double snap-lock clasp. Lovely Philip II watch, 'Swan' symbol deeply engraved on the strap clasp and the watch crown. The bracelet measures a little over 18 cm in length.
Engraved case back, secured with 4 screws.
Insured shipping with tracking

Keresési riasztás beállítása
Állítson be keresési riasztást, hogy értesítést kapjon, ha új találatok válnak elérhetővé.

Ez a tárgy a következőben szerepelt:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Hogyan vásárolhatok a Catawiki-n?

Tudjon meg többet a Vevővédelmünkről

      1. Fedezzen fel valami különlegeset

      Böngésszen a szakértők által kiválasztott több ezer különleges tárgy között. Tekintse meg az egyes különleges tárgyak fényképeit, részleteit és becsült értékét. 

      2. Tegye meg a legmagasabb licitet

      Találjon valamit, ami igazán tetszik, és tegye meg a legmagasabb licitet. Követheti az árverést egészen a végéig, vagy hagyhatja, hogy a rendszerünk végezze el Ön helyett a licitálást. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a licitet a maximálisan kifizetni kívánt összegre. 

      3. Fizessen a biztonságos és védett rendszert használva

      Fizessen a különleges tárgyért, és mi védett rendszerben megőrizzük az összeget, amíg a tárgy biztonságosan meg nem érkezik Önhöz. Megbízható fizetési rendszert használunk az összes tranzakció kezelésére. 

Eladna valami hasonlót?

Akár új az online árverések világában, akár professzionálisan értékesít, mi segíthetünk abban, hogy jobb áron adja el különleges tárgyait.

Tárgy eladása