Még nem regisztrált?
Egy ingyenes Catawiki-fiók létrehozásával lehetősége nyílik az árveréseinken hetente felkínált 75.000 különleges tárgyra licitálni.
vagyBejelentkezés

Nr. 38104357

Eladva
Ferrari - Formula – 1 - Michael Schumacher - Sisak replika
Végső licit
4 202 €
193 héttel ezelőtt

Ferrari - Formula – 1 - Michael Schumacher - Sisak replika

This is a unique chance to acquire an absolute rarity - an original Schuberth QM1 helmet (original = 1:1) in the Michael Schumacher Ferrari design and signed original/personally handwritten by Michael Schumacher. The signature is 100% genuine. The helmet is in good condition and has only small signs of use. This is almost never seen. The helmet is an absolute highlight in every collection. I had used it as decoration in a display case in the living room, insane look, a real eye-catcher and then signed by Michael Schumacher himself - just a mega collector's item and probably a real investment. Very good condition, 100% original Michael Schumacher signature, original Schuberth (1:1)

Nr. 38104357

Eladva
Ferrari - Formula – 1 - Michael Schumacher - Sisak replika

Ferrari - Formula – 1 - Michael Schumacher - Sisak replika

This is a unique chance to acquire an absolute rarity - an original Schuberth QM1 helmet (original = 1:1) in the Michael Schumacher Ferrari design and signed original/personally handwritten by Michael Schumacher. The signature is 100% genuine. The helmet is in good condition and has only small signs of use. This is almost never seen. The helmet is an absolute highlight in every collection. I had used it as decoration in a display case in the living room, insane look, a real eye-catcher and then signed by Michael Schumacher himself - just a mega collector's item and probably a real investment.

Very good condition, 100% original Michael Schumacher signature, original Schuberth (1:1)

Keresési riasztás beállítása
Állítson be keresési riasztást, hogy értesítést kapjon, ha új találatok válnak elérhetővé.

Ez a tárgy a következőben szerepelt:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Hogyan vásárolhatok a Catawiki-n?

Tudjon meg többet a Vevővédelmünkről

      1. Fedezzen fel valami különlegeset

      Böngésszen a szakértők által kiválasztott több ezer különleges tárgy között. Tekintse meg az egyes különleges tárgyak fényképeit, részleteit és becsült értékét. 

      2. Tegye meg a legmagasabb licitet

      Találjon valamit, ami igazán tetszik, és tegye meg a legmagasabb licitet. Követheti az árverést egészen a végéig, vagy hagyhatja, hogy a rendszerünk végezze el Ön helyett a licitálást. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a licitet a maximálisan kifizetni kívánt összegre. 

      3. Fizessen a biztonságos és védett rendszert használva

      Fizessen a különleges tárgyért, és mi védett rendszerben megőrizzük az összeget, amíg a tárgy biztonságosan meg nem érkezik Önhöz. Megbízható fizetési rendszert használunk az összes tranzakció kezelésére. 

Eladna valami hasonlót?

Akár új az online árverések világában, akár professzionálisan értékesít, mi segíthetünk abban, hogy jobb áron adja el különleges tárgyait.

Tárgy eladása