Keressen többet a Catawiki Gyémántok árverésén való értékesítéssel
Kezdjen el eladni most
Hozza létre ingyenes eladói fiókját
A Catawikin keresztül világszerte értékesítheti különleges tárgyait. Adja meg adatait az eladói regisztráció elindításához.
Van Catawiki-fiókja? Bejelentkezés
Mindenki számára elérhető különleges tárgyak online árveréseken
Weekly auction
300 árverés hetente
A Catawiki Európa leggyorsabban növekvő online árverési platformja. Heti több mint 300 árveréssel 80 kategóriában, a Catawiki a különleges tárgyak eladásának és megvásárlásának első számú weboldala.
Auctioneers
194 szakértő
A Catawiki árveréseit szakértők csapata állítja gondosan össze. Ez garantálja a tételek széleskörű és minőségi válogatását.
Visitor
14M látogató
A Catawiki minden hónapban látogatók millióit vonzza a világ minden tájáról. Platformunk 17 nyelven elérhető, többek között angolul, németül, franciául, hollandul, olaszul, spanyolul, kínaiul és portugálul.

A Catawiki tökéletes platform Gyémántok online eladására. Csak néhány a számtalan tétel közül, amiket a Gyémántok árverésén kínálunk.

Megtekintés

Hogyan értékesíthet a Catawikin

Eladó regisztrálása

Az eladóként való regisztráció ingyenes és nagyon egyszerű. Ha már van fiókja, annyi kiváló minőségű tárgyat kínálhat árverésre, amennyit csak kíván.

Küldje be tételét

Válasszon ki egy árverést, ami illik a tételéhez. Készítsen pontos leírást és éles képeket róla, amelyek a lehető legjobban bemutatják a tételt.

Fizetések

Amint a vevő átutalta az összeget, értesítést küldünk Önnek. Ezután 3 napja van, hogy gondoskodjon a tétel szállításáról. A tétel átadását követő 2 héten belül megkapja az összeget, amennyiben nem érkezik panasz a tétellel kapcsolatban.

Szállítási költségek

A szállítási költségek jutalékmentesek. Eladóként jelezheti a különböző desztinációkra vonatkozó szállítási költségeket, amikor árverésre kínál egy tételt.
Eladási lehetőség világszerte
€ 0

Ingyenes szereplés az árverésen

12.5%

Jutalék

A nyertes tétel eladási járuléka 12,5%, amely nem foglalja magába az áfát. A járulékok összegét árveréseink széleskörű promóciójára használjuk fel. Tételeit számos különböző módon hirdetjük: többek között online hirdetéseken, a közösségi medián, e-mailes és nyomtatott reklámokon keresztül.
1189 d608c8f1db6525e72c7f4f07086e8cef39f7c2c3 landscape
1191 60928789ef796622581892361181d8b37f405232 landscape
1193 ef3cd2667c0c723eb4fba984a4cb981887709b78 landscape

A Catawiki számos online hirdetési platformon népszerűsíti tételeit - úgy mint Google, Facebook, valamint partnerhálózatunk blogjai és tematikus weboldalai.

Mit árulhatok a Catawiki online árverésein?
Több mint 300 árverést rendezünk hetente 80 különböző kategóriában, és folyamatosan próbálunk újabb különleges tárgyakat találni aukcióinkra. Ezek olyan tárgyak, amelyek érzelmeket kelthetnek, történelmi és kulturális értékkel rendelkeznek, vagy egyszerűen érdekesek és felkeltik a közönség figyelmét. Örömmel fogadunk tárgyakat kategóriáink széles spektrumában, az óráktól a műalkotásokig, a ritkaságoktól a bélyegekig, és a boroktól kezdve a klasszikus autókig.
Honnan tudom, hogy a tárgyaim megfelelnek-e a Catawikinek?
Bármilyen különleges tárgya van, árverezőink örömmel megtekintik, hogy eldöntsék, érdekes lehet-e valamelyik árverésünkre. Minden tétel becsült értéke legalább €75 kell, hogy legyen. Ez azért van így, mert közönségünk nemcsak szokatlan tárgyakat keres, hanem egyben értékes darabokat is. Ha ennél alacsonyabb becsült értékű tárgyat szeretne árverésre kínálni, azt javasoljuk, hogy adjon hozzá néhány további darabot, és árulja őket kollekcióként.
Itt az ideje, hogy eladjon a világ minden tájáról érkező licitálóknak
Kezdjen el eladni most